FAQs

Mijn onderzoek is afgerond en via Exploratio heb ik automatisch de beschikking gekregen over mijn onderzoeksresultaten. Nu zou ik de grafieken graag willen kopieren naar een MS Word documentgrafieken. Hoe doe ik dat?

Nadat de grafieken in uw beeld verschenen zijn, drukt u op ‘Download overzicht’ en volgt u de verdere instructies die bovenaan in uw beeld verschijnen: selecteer alles (ctrl-A), kopieer (ctrl-C) en plak (ctrl-V) in MS Word. Hiervoor gaat u in het tabblad ‘Analyse’ naar ‘Resultaten’ en drukt u op de Wordbutton (‘download resultaten voor Word’).

Door |2021-04-21T07:54:14+02:00april 21st, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mijn onderzoek is afgerond en via Exploratio heb ik automatisch de beschikking gekregen over mijn onderzoeksresultaten. Nu zou ik de grafieken graag willen kopieren naar een MS Word documentgrafieken. Hoe doe ik dat?

Is het ook mogelijk om mijn vragenlijst uit te sturen naar een klein aantal personen, zodat deze groep de vragenlijst kan testen voordat deze wordt uitgestuurd naar mijn respondenten?

Ja, dat is mogelijk. In MS Excel kunt u een CSV-bestand aanmaken met daarin de gegevens van uw testgroep. U kunt deze lijst de volgende naam geven: ‘Testlijst onderzoek X’. Hierna volgt u precies dezelfde stappen zoals die omschreven voor het inlezen van een doelgroep, het koppelen van eigenschappen en het programmeren van een uitnodiging.

Door |2021-04-21T07:54:14+02:00april 21st, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Is het ook mogelijk om mijn vragenlijst uit te sturen naar een klein aantal personen, zodat deze groep de vragenlijst kan testen voordat deze wordt uitgestuurd naar mijn respondenten?

Via de helpdesk ben ik geholpen met mijn onderzoek en is het CSV-bestand voor mij ingeladen in Exploratio. Nu krijg ik echter onder ‘Afname’ te zien dat ik niet langer rechten heb om hier nog verdere acties uit te voeren. Wat betekent dit en hoe kan dit ongedaan worden gemaakt?

Bij wijze van beveiliging schiet het systeem ‘op slot’ en worden uw respondentgegevens afgeschermd wanneer vanaf een andere locatie in uw account wordt gewerkt. Door simpelweg uit en opnieuw in te loggen heeft u weer toegang tot alle functionaliteiten van Exploratio.

Door |2021-04-21T07:54:14+02:00april 21st, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Via de helpdesk ben ik geholpen met mijn onderzoek en is het CSV-bestand voor mij ingeladen in Exploratio. Nu krijg ik echter onder ‘Afname’ te zien dat ik niet langer rechten heb om hier nog verdere acties uit te voeren. Wat betekent dit en hoe kan dit ongedaan worden gemaakt?

Tijdens het opslaan van het e-mailbestand in MS Excel geeft het programma aan dat het document mogelijk functies bevat die niet compatibel zijn met CSV (gescheiden door lijstscheidingsteken). Wat moet ik doen om het bestand toch goed op te slaan?

Het gaat hier om een standaard melding van MS Excel, die u in principe kunt negeren. Druk bij deze melding in het programma dan ook gewoon op de knop ‘Ja’ en het bestand wordt op de juiste wijze voor u opgeslagen.

Door |2021-04-21T07:54:15+02:00april 21st, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Tijdens het opslaan van het e-mailbestand in MS Excel geeft het programma aan dat het document mogelijk functies bevat die niet compatibel zijn met CSV (gescheiden door lijstscheidingsteken). Wat moet ik doen om het bestand toch goed op te slaan?

In plaats van een gesloten enquête doe ik mijn onderzoek via een opengestelde link. Om de respondenten van mijn onderzoek de vragenlijst in te laten vullen, moet ik dan de link publiceren die ik kan vinden in de onderzoekstool? En komen mijn respondenten dan door hierop te klikken in de vragenlijst terecht?

Ja, dit werkt inderdaad op deze manier. De opengestelde link kunt u kopieren en vervolgens publiceren op de door u gewenste locatie. Dit kan een website zijn, maar ook een locatie binnen intranet. Door op de link te klikken, komen de respondenten uiteindelijk in de vragenlijst terecht.

Door |2021-04-21T07:54:15+02:00april 21st, 2021|Reacties uitgeschakeld voor In plaats van een gesloten enquête doe ik mijn onderzoek via een opengestelde link. Om de respondenten van mijn onderzoek de vragenlijst in te laten vullen, moet ik dan de link publiceren die ik kan vinden in de onderzoekstool? En komen mijn respondenten dan door hierop te klikken in de vragenlijst terecht?

Titel

Ga naar de bovenkant