Trendlijnen

Om een grafiek te verduidelijken kan er worden gekozen om een trendlijn toe te voegen. Er zijn 4 verschillende type trendlijnen mogelijk: Hoogste waarde, Laagste waarde, gemiddelde en mediaan. Om dus het gemiddelde rapportcijfer te bekijken in een grafiek kan deze met een trendlijn gemakkelijk worden gemaakt. Via het dashboard gaat u naar "grafieken beheren" en ziet u het icoon. Middels dit icoon komt u op de pagina om trendlijnen in te stellen. Bij de instellingen kunt u het gewenste type selecteren, de stijl van de lijn (doorgetrokken, gestreept of gestippeld) en lijn dikte en kleur. Daarnaast kan er een "custom" label bij de lijn getoont worden. Indien nodig kan de tekst geroteerd worden dan wel verschoven zodat dit goed zichtbaar kan worden ingesteld. (Per grafiek is dit apart instelbaar omdat elke grafiek andere waarden (kan) bevatten.)

Het resultaat wordt hieronder getoont met een voorbeeld:

Trendlijn voorbeeld

"Hoogste waarde" heeft het label 90 graden geroteerd staan met daarbij links uitgelijnd en een horizontale verschuiving van 140 px zodat de tekst rechts naast de balk wordt getoont. Het label wordt standaard onder de balk getoont dus indien "Hoogste waarde" geen extra stijling had gehad en links werd uitgelijnd dan was het label niet volledig leesbaar geweest.

 • Op een vrij eenvoudige manier kan ik vragenlijsten aanmaken en vervolgens digitaal uitzetten. De database is goed benaderbaar via een beveiligde link. Daarnaast zijn de rapportages ideaal, met 1 druk op de knop draai je deze uit, nadat je eenmalig hebt aangegeven hoe je de gegevens getoond wilt hebben (via grafieken of anderszins).

  Aukje van de Molengraft, kwaliteitscoördinator bij Revant

 • Deze online onderzoekstool is voor en door zorginstellingen ontwikkeld. Ze kunnen hiermee op een snelle en eenvoudige wijze zelf (patiënt)onderzoek uitvoeren en analyseren.

  Maud Huisman, marketingadviseur bij Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

 • Voor ons is Exploratio een gebruiksvriendelijke tool om eenvoudig de ervaringen van onze patiënten in ons ziekenhuis te peilen. We zetten daar veel verschillende vragenlijsten voor in en rapporteren ook op verschillende manieren: alles kan met Exploratio!

  Saskia Derkx, adviseur patiëntbeleving van Noordwest Ziekenhuisgroep

 • De tool is makkelijk in te zetten voor zowel kleine als grotere en meer complexe onderzoeken. Ook kan ik andere collega’s snel uitleggen hoe het programma werkt. Zo wordt er door vele verschillende afdelingen in ons ziekenhuis gebruik gemaakt van de tool. Onderzoek onder patiënten, directe input voor artsen, 360 feedback door collega’s, medewerkertevredenheid, afstudeeronderzoeken, etc. Iedereen kan snel aan de slag met hun eigen resultaten, terwijl ik mij kan verdiepen op meer complexe statistische analyses voor uitgebreider advies aan de organisatie.

  Hajé Berns, Marketingadviseur bij Alrijne Zorggroep

 • Het is een professionele en gebruiksvriendelijke onderzoekstool, waarmee je eenvoudig rapportages kunt maken. Voor ons een goed instrument om diverse externe en interne klantonderzoeken uit te zetten en het luisteren naar patiënten handen en voeten te geven.

  Gerben Hart, Online Marketing- en communicatieadviseur bij Isala

 • Exploratio biedt Amphia de tools om in eigen beheer onderzoek te doen. Verschillende afdelingen en functies binnen het ziekenhuis doen dit vanuit hun eigen discipline. De tool geeft hen de mogelijkheid om zelf onderzoek op te zetten, eigen data te verzamelen, te rapporteren en te monitoren. Exploratio is compleet in (digitale) onderzoeksmogelijkheden en typen vraagstellingen, zonder af te doen aan de gebruiksvriendelijkheid.

  Frank Niemantsverdriet, Zorgmarketeer bij Amphia

Een selectie van onze klanten