Opengestelde link gebruiken

Introductie

Indien u een enquête wil verspreiden onder uw respondenten met een opengestelde link, die u bijvoorbeeld op website kan plaatsen of opnemen in uw nieuwsbrief, kunt de volgende stappen volgen om dit te configureren.

Nieuwe enquête toevoegen

In het overzichtsvenster van uw enquêtes vindt u in de werkbalk rechts de actie ‘Nieuwe enquête » Open enquête’. Klik op deze link om een nieuwe enquête met generieke link te starten.

Nieuwe enquête met generieke link starten
Afbeelding: Nieuwe enquête met generieke link starten

Overnemen van de generieke link

Onderzoekstool heeft voor u een unieke generieke link gegenereerd. Deze link dient u vervolgens exact over te nemen in uw communicatie richting uw respondenten.

Om in Onderzoekstool deze link te vinden, doet u het volgende:

 • Open de desbetreffende enquête;
 • Ga via de menubalk naar de pagina Afname » Afname;
 • Neem de link die wordt weergegeven onder het kopje ‘Afnamelink’ exact over.

Generieke link voor online afname
Afbeelding: Generieke link voor online afname

Configureren van de generieke link

Tijdens het aanmaken van de nieuwe enquête heeft Onderzoekstool voor u een generieke link gegenereerd. Indien gewenst, is het mogelijk om deze aan te passen.

U dient u hiervoor het volgende te doen:

 • Open de desbetreffende enquête;
 • Ga via de menubalk naar de pagina Enquête » Eigenschappen;
 • In dit venster ziet u het invoerveld ‘URL alias’;

Invoerveld URL alias
Afbeelding: Invoerveld ‘URL alias’

 • In dit tekstveld kunt u uw eigen afnamelink instellen;

Instellen van URL alias
Afbeelding: Instellen van de generieke link

 • Vervolgens klikt op u Opslaan om verder te gaan;
 • Ga via de menubalk naar de pagina Afname » Afname;
 • Neem de link die wordt weergegeven onder het kopje ‘Afnamelink’ exact over.

Uw eigen generieke link
Afbeelding: Uw eigen generieke link

 • Op een vrij eenvoudige manier kan ik vragenlijsten aanmaken en vervolgens digitaal uitzetten. De database is goed benaderbaar via een beveiligde link. Daarnaast zijn de rapportages ideaal, met 1 druk op de knop draai je deze uit, nadat je eenmalig hebt aangegeven hoe je de gegevens getoond wilt hebben (via grafieken of anderszins).

  Aukje van de Molengraft, kwaliteitscoördinator bij Revant

 • Deze online onderzoekstool is voor en door zorginstellingen ontwikkeld. Ze kunnen hiermee op een snelle en eenvoudige wijze zelf (patiënt)onderzoek uitvoeren en analyseren.

  Maud Huisman, marketingadviseur bij Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

 • Voor ons is Exploratio een gebruiksvriendelijke tool om eenvoudig de ervaringen van onze patiënten in ons ziekenhuis te peilen. We zetten daar veel verschillende vragenlijsten voor in en rapporteren ook op verschillende manieren: alles kan met Exploratio!

  Saskia Derkx, adviseur patiëntbeleving van Noordwest Ziekenhuisgroep

 • De tool is makkelijk in te zetten voor zowel kleine als grotere en meer complexe onderzoeken. Ook kan ik andere collega’s snel uitleggen hoe het programma werkt. Zo wordt er door vele verschillende afdelingen in ons ziekenhuis gebruik gemaakt van de tool. Onderzoek onder patiënten, directe input voor artsen, 360 feedback door collega’s, medewerkertevredenheid, afstudeeronderzoeken, etc. Iedereen kan snel aan de slag met hun eigen resultaten, terwijl ik mij kan verdiepen op meer complexe statistische analyses voor uitgebreider advies aan de organisatie.

  Hajé Berns, Marketingadviseur bij Alrijne Zorggroep

 • Het is een professionele en gebruiksvriendelijke onderzoekstool, waarmee je eenvoudig rapportages kunt maken. Voor ons een goed instrument om diverse externe en interne klantonderzoeken uit te zetten en het luisteren naar patiënten handen en voeten te geven.

  Gerben Hart, Online Marketing- en communicatieadviseur bij Isala

 • Exploratio biedt Amphia de tools om in eigen beheer onderzoek te doen. Verschillende afdelingen en functies binnen het ziekenhuis doen dit vanuit hun eigen discipline. De tool geeft hen de mogelijkheid om zelf onderzoek op te zetten, eigen data te verzamelen, te rapporteren en te monitoren. Exploratio is compleet in (digitale) onderzoeksmogelijkheden en typen vraagstellingen, zonder af te doen aan de gebruiksvriendelijkheid.

  Frank Niemantsverdriet, Zorgmarketeer bij Amphia

Een selectie van onze klanten