Exporteren

De resultaten van het dashboard kan men exporteren naar PDF-formaat (.pdf) of als afbeeldingen om te gebruiken in een andere applicatie, zoals bijvoorbeeld MS Word.  

Als u in het complete dashboard overzicht zit (dus met alle figuren weergegeven) klikt u in het rechtermenu op 'Dashboard exporteren'.

figuur 87: Dashboard exporteren

U zult zien dat de data wordt verwerkt, dit kan enkele minuten duren. Als het verwerken klaar is staan bovenaan de pagina de opties 'Klik hier om de PDF te downloaden' en 'Klik hier om de grafieken en tabellen te exporteren voor Office'. Hier kunt u uw keuze maken voor het gewenste bestand.

Let op! Als u in Google Chrome vanuit de Onderzoekstool-dashboards een pdf maakt van een rapport dan kunt u die niet direct opslaan als pdf.

De oplossing hiervoor is als volgt:

 • Typ in de adresbalk in Chrome "about:plugins"
 • In de lijst die dan verschijnt kun je de "Chrome PDF viewer" uitschakelen

Een PDF wordt nu linksonder als download weergegeven in plaats van direct in Chrome. Als u die download opent dan wordt de normale Acrobat Reader gebruikt waarvandaan u de PDF wel gewoon kunt opslaan.

← Kopiëren ↑ Exporteren Quickscan mogelijkheden →
 • Op een vrij eenvoudige manier kan ik vragenlijsten aanmaken en vervolgens digitaal uitzetten. De database is goed benaderbaar via een beveiligde link. Daarnaast zijn de rapportages ideaal, met 1 druk op de knop draai je deze uit, nadat je eenmalig hebt aangegeven hoe je de gegevens getoond wilt hebben (via grafieken of anderszins).

  Aukje van de Molengraft, kwaliteitscoördinator bij Revant

 • Deze online onderzoekstool is voor en door zorginstellingen ontwikkeld. Ze kunnen hiermee op een snelle en eenvoudige wijze zelf (patiënt)onderzoek uitvoeren en analyseren.

  Maud Huisman, marketingadviseur bij Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

 • Voor ons is Exploratio een gebruiksvriendelijke tool om eenvoudig de ervaringen van onze patiënten in ons ziekenhuis te peilen. We zetten daar veel verschillende vragenlijsten voor in en rapporteren ook op verschillende manieren: alles kan met Exploratio!

  Saskia Derkx, adviseur patiëntbeleving van Noordwest Ziekenhuisgroep

 • De tool is makkelijk in te zetten voor zowel kleine als grotere en meer complexe onderzoeken. Ook kan ik andere collega’s snel uitleggen hoe het programma werkt. Zo wordt er door vele verschillende afdelingen in ons ziekenhuis gebruik gemaakt van de tool. Onderzoek onder patiënten, directe input voor artsen, 360 feedback door collega’s, medewerkertevredenheid, afstudeeronderzoeken, etc. Iedereen kan snel aan de slag met hun eigen resultaten, terwijl ik mij kan verdiepen op meer complexe statistische analyses voor uitgebreider advies aan de organisatie.

  Hajé Berns, Marketingadviseur bij Alrijne Zorggroep

 • Het is een professionele en gebruiksvriendelijke onderzoekstool, waarmee je eenvoudig rapportages kunt maken. Voor ons een goed instrument om diverse externe en interne klantonderzoeken uit te zetten en het luisteren naar patiënten handen en voeten te geven.

  Gerben Hart, Online Marketing- en communicatieadviseur bij Isala

 • Exploratio biedt Amphia de tools om in eigen beheer onderzoek te doen. Verschillende afdelingen en functies binnen het ziekenhuis doen dit vanuit hun eigen discipline. De tool geeft hen de mogelijkheid om zelf onderzoek op te zetten, eigen data te verzamelen, te rapporteren en te monitoren. Exploratio is compleet in (digitale) onderzoeksmogelijkheden en typen vraagstellingen, zonder af te doen aan de gebruiksvriendelijkheid.

  Frank Niemantsverdriet, Zorgmarketeer bij Amphia

Een selectie van onze klanten