Aanpassen van het dashboard

Als u teruggaat naar het overzicht van grafieken binnen uw dashboard (zie afbeelding hieronder), kunt u uw dashboard geheel zelf indelen. Hier ziet u alle vragen waar u een grafiek voor heeft aangemaakt onder elkaar staan.

figuur 72: Overzicht grafieken dashboard

Hier kunt u een aantal dingen doen. Bekijk allereerst eens de volgende icoontjes:

figuur 73: Acties grafieken dashboard

Deze betekenen respectievelijk bewerken, pagebreak en verwijderen.

Bewerken: Hier kunt u deze grafiek afzonderlijk bewerken.

Pagebreak: Hier kunt u een pagebreak invoegen, ofwel; de rest van het dashboard gaat vanaf deze grafiek verder op een volgende pagina. In sommige gevallen kan dit de leesbaarheid vergroten.

Verwijderen: Hier kunt u deze grafiek verwijderen.

Blauwe Pijlen: Daarnaast ziet u op elke regel de bekende blauwe pijlen. Hiermee kunt u de volgorde van de grafieken aanpassen. Sleep een grafiek van uw keuzen simpelweg naar boven of naar onderen.

Ook kunt u in het menu rechts (zie afbeelding hieronder) een aantal acties doen:

figuur 74: Acties grafieken menu rechts

Nieuwe grafiek: Hier kunt u handmatig een grafiek of tabel toevoegen. Hoe dat werkt leest u onder stap 3.1.3. Handmatig grafieken toevoegen

Wizard standaard grafieken: Hier komt u terug in de wizard standaard grafieken (daar waar u het dashboard in de eerste instantie had aangemaakt). Hier kunt u bijvoorbeeld bij meerdere vragen tegelijkertijd het grafiektype veranderen. Meer hierover leest u onder stap 3.1.2. Grafieken aanmaken via standaard wizard

Tekst invoegen: U kunt op willekeurige plekken tekstvlakken invoegen. Hierdoor kunt u uw dashboard weergeven in een lopend verhaal, met tekstuele uitleg bij de verschillende grafieken. U kunt zoveel tekstvlakken invoegen als u wilt.

Als u de gewenste aanpassingen heeft gedaan klikt u op 'Naar complete dashboard'. Daar kunt u alle grafieken bekijken en desgewenst aanpassen.

 

← Handmatig grafieken toevoegen ↑ Aanpassen van het dashboard Aanpassen van de grafieken →
 • Op een vrij eenvoudige manier kan ik vragenlijsten aanmaken en vervolgens digitaal uitzetten. De database is goed benaderbaar via een beveiligde link. Daarnaast zijn de rapportages ideaal, met 1 druk op de knop draai je deze uit, nadat je eenmalig hebt aangegeven hoe je de gegevens getoond wilt hebben (via grafieken of anderszins).

  Aukje van de Molengraft, kwaliteitscoördinator bij Revant

 • Deze online onderzoekstool is voor en door zorginstellingen ontwikkeld. Ze kunnen hiermee op een snelle en eenvoudige wijze zelf (patiënt)onderzoek uitvoeren en analyseren.

  Maud Huisman, marketingadviseur bij Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

 • Voor ons is Exploratio een gebruiksvriendelijke tool om eenvoudig de ervaringen van onze patiënten in ons ziekenhuis te peilen. We zetten daar veel verschillende vragenlijsten voor in en rapporteren ook op verschillende manieren: alles kan met Exploratio!

  Saskia Derkx, adviseur patiëntbeleving van Noordwest Ziekenhuisgroep

 • De tool is makkelijk in te zetten voor zowel kleine als grotere en meer complexe onderzoeken. Ook kan ik andere collega’s snel uitleggen hoe het programma werkt. Zo wordt er door vele verschillende afdelingen in ons ziekenhuis gebruik gemaakt van de tool. Onderzoek onder patiënten, directe input voor artsen, 360 feedback door collega’s, medewerkertevredenheid, afstudeeronderzoeken, etc. Iedereen kan snel aan de slag met hun eigen resultaten, terwijl ik mij kan verdiepen op meer complexe statistische analyses voor uitgebreider advies aan de organisatie.

  Hajé Berns, Marketingadviseur bij Alrijne Zorggroep

 • Het is een professionele en gebruiksvriendelijke onderzoekstool, waarmee je eenvoudig rapportages kunt maken. Voor ons een goed instrument om diverse externe en interne klantonderzoeken uit te zetten en het luisteren naar patiënten handen en voeten te geven.

  Gerben Hart, Online Marketing- en communicatieadviseur bij Isala

 • Exploratio biedt Amphia de tools om in eigen beheer onderzoek te doen. Verschillende afdelingen en functies binnen het ziekenhuis doen dit vanuit hun eigen discipline. De tool geeft hen de mogelijkheid om zelf onderzoek op te zetten, eigen data te verzamelen, te rapporteren en te monitoren. Exploratio is compleet in (digitale) onderzoeksmogelijkheden en typen vraagstellingen, zonder af te doen aan de gebruiksvriendelijkheid.

  Frank Niemantsverdriet, Zorgmarketeer bij Amphia

Een selectie van onze klanten